21
May

احکام حقوقی عقد و ازدواج – 7

مدارک لازم جهت ثبت ازدواج زن ایرانی با اتباع بیگانه :
۱ . پروانه اقامت ازدواجی از پلیس مهاجرت جهت زوج
۲ . پروانه زناشوئی از وزارت کشور جهت زوجه .
۳ . گواهی تشرف به اسلام زوج از امامان جمعه ویا فقها ویا اقرارنامه رسمی از دفاتر اسناددرصورت مسلمان نبودن .
۴ . پاسپورت معتبر با مهر اقامت سه ماهه برای زوج در ایران .
۵ . دارای گواهی تندرستی صادرشده از مراکز بهداشت .
۶ . اصل شناسنامه زوجه
۷ . اصل کارت ملی زوجه .
۸ . حضور ۳ شاهد با سواد با همراه داشتن مدارک معتبر
۹ . مترجم رسمی برای تفهیم شرایط و گواهی امضای زوج خارجی(اگر فارسی زبان نباشد) اگر سردفتر مسلط به زبان او باشد مترجم لازم نیست
۱۰ . حضور پدر زوجه و در صورت عدم حضور رضایت نامه ویا وکالتنامه محضری .
۱۱ . درصورتیکه ازدواج دوم زوجه باشد طلاقنامه ویا استعلام از دفتر طلاق .
۱۲ . درصورت فوت همسر اول زوجه گواهی فوت همسر اول .